Sensommervej 6, 8530 Hjortshøj

Rækkehuset til både unge og ældre

Dejligt rækkehus i 1 plan beliggende ca. 10 min. kørsel fra Aarhus og med nærbane 5 min. gang fra boligen.
Boligen henvender sig med sin størrelse og indretning til en bred aldersgruppe og kunne både være et godt bud på en bolig til den enlige eller parret - ungt og evt. med et barn eller ældre. Boligen kan også ses som et alternativ til en studiebolig i Aarhus for dig som gerne vil bo i hus tæt ved byen og med gode transportmuligheder.

Boligen
Opført i 2000 og med kun én ejer. God rumfordeling og gulvvarme overalt. Hyggelig lille have og terrasse på begge sider af boligen. Ejendommen er separat kloakeret.
Ejendommen sælges som dødsbo med sædvanlig frasigelsesklausul, hvilket der er taget hensyn til i prisfastsættelsen.
Sælger har indhentet tilbud på maling af huset indvendigt.

Indretning
Indeholder: Entré med dør til godt bryggers med vaske- og varmeinstallationer og adgang herfra til spisekøkken med HTH-elementer og god skabsplads. Dejlig stue med stort vinduesparti og godt lysindfald og med udgang til terrasse. Desuden pænt brusebadeværelse, soveværelse med skabsvæg og børneværelse. I stue og værelser er der tæpper på gulv. I køkken linoleum på gulv, og i entré, bryggers og bad er der pæne klinker.
Redskabsrum og lille ugenert have.
Fælles parkeringsplads tæt ved boligen.

Området
Med skole/børnepasning lige i nærheden, lokale handlemuligheder, bus- og togforbindelse næsten til døren og motorvejstilkørsel tæt ved får man her de bedste muligheder for at nyde godt af Hjortshøj, med alt hvad landsbylivet har at byde på. Men samtidig er Aarhus tæt på, og bl.a. derfor anses Hjortshøj for meget attraktivt.